Különleges ajándék kreatív nőknek- avagy az ajándék kupon, miért is jó ?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ha szeretsz valakit, mindig tudod, hogy minek örülne a legjobban. Vagy mégsem? Nekem van egy jó ajándék tippem, ami szinte minden kreatív nőnek mosolyt csal majd az arcára. A legjobb benne, hogy születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy akár rendhagyó leánybúcsú ajándékként is elsütheted és tutira nem lesz neki már egy ilyenje. A sikert garantálom!

Kipróbálni új dolgokat például varrni egy saját táskát, vagy továbbfejleszteni már meglévő tudást: mondjuk hernyóselyemmel kísérletezni, emlékezetes élmény lehet egy kreatív nőnek. Úgy pedig még izgalmasabb, ha te is elkíséred, és együtt vetitek bele magatokat a varrás rejtelmeibe. Mert bárki, bármit mondjon: varrni tudni a 21. században igenis trendi!

 

Ha máris belevágnál, ajánlom a Budai Alkotóműhely nyári workshop-jait, ahol az alábbi izgalmas tematikájú varró-programokkal várlak május elejétől:

  • Nyári piknik takaró és párna, strandtáska varró workshop
  • Kimonó-rövidnadrág-táska varró workshop
  • Anya-lánya kötény-kesztyű varró workshop
  • Jersey varrás rejtelmei workshop

További információért kattints az alábbi linkre:

https://budaialkotomuhely.hu/workshopok/

 

Ha pedig gyermekednek szeretnél maradandó nyári élményt szerezni, nézz szét a Budai Alkotóműhely:

  • szuper ár-érték arányú,
  • változatos tematika köré szervezett,
  • egy hetes divattervező – varró táborai között!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3021″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”right” title=”KImono rövidnadrággal varró workhsop”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3023″ img_size=”medium” title=”Kimono varró workshop”][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések