Elérhetőségek

Budapest, XI. kerület Temesvár u. 19-21.

Telefon: +36-30-228-7177

E-mail: budaialkotomuhely@gmail.com


A Budai Alkotóműhely és Stúdió megközelíthető 47-es, 17-es és 41-es villamossal, a 213-mas, 214-es és 114-es autóbusszal, Albertfalva kitérő megállótól 3 perc séta. Ha autóval jössz, az utcában a parkolás ingyenes.


Cég: RC-Bridal 2012. Kft.
Számlaszám: OTP 11742173-20169569

Terembérlési lehetőség

a BAM Stúdióban

Gyerekeknek és felnőtteknek, egyéni és csoportos foglalkozások lehetősége, alkotás, mozgás egy helyen! Légkondicionált, barátságos, családias környezet. Ha úgy érzed Neked való, csatlakozz hozzánk! Két nagy termünk – alkotóműhelyünk és mozgásstúdiónk – csak Rád vár!

Alkotóműhelyünk egy újonnan kialakított, napfényes 45 nm-es helyiségben található. A középpontban nagy munkaasztal és több kisebb asztal áll.

A terem kialakítása ideális csoportos kézműves foglalkozások és tanfolyamok számára. Az élénk színek és formák, mind az alkotást ösztönzik, segítik.

A helységek egyedi alkalmakra és rendszeres foglalkozások céljára is bérelhetők.

Stúdiónk az utcáról közvetlenül megközelíthető, a helyszín tömegközlekedéssel és autóval könnyen elérhető. Nálunk mindig van szabad parkolóhely.

A bérleti feltételekről a honlapunkon megadott elérhetőségeken adunk tájékoztatást.
Hívj bátran!

Mozgásstúdiónk szíve egy 47 nm-es téglalap alakú terem, amelyhez előtér, öltöző és zuhanyzó-mosdó, továbbá egy kisméretű konyha tartozik. A terem az utcai ablakoknak és tükörsornak köszönhetően világos.

A terem frissen festett meleg színe, parketta mintázatú PVC padlója maradásra készteti a beérkező látogatót. Jóga, tánc, dráma és egyéb mozgástanfolyamok, továbbá relaxációs foglalkozások tartására ajánljuk.

Ajándékutalványt is vásárolhatsz nálunk, különböző értékben, a Budai Alkotóműhely által szervezett tanfolyamra,  workshopra, táborra, programra! Részletekről érdeklődj a budaialkotomuhely@gmail.com címen!

< >

Ha nálunk ünnepeled a születésnapodat, megszervezünk mindent és meghívót is küldünk barátaidnak!