Foltzseb varrás, videó

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sziasztok!

Most egy olyan videót mutatok meg nektek, ahol a foltzseb varrást tanulhatjátok meg. Kezdő varró tanfolyamunk alapanyagában benne van a foltzseb varrás, akár kötényt varr valaki, akár táskát. Azt gondolom, ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit kezdőként is meg lehet tanulni. Én a magam részéről zseb nélkül nem nagyon tudok lenni, legyen az ruha, vagy táska. Annyi minden van, amit el kell rejteni.

A legegyszerűbb típusa  a négyszögletes zseb, itt a zseb tetejét kétszer visszahajtod, én általában 2*1,5 , vagy 2*2 cm-ert szoktam, levarrod, a zseb széleit 1 cm-esen bevasalod. Feltűzöd a helyére gombostűvel és felvarrod mm-esen.

Én most egy ívelt zseb felvarrását mutatom meg, ez egy kicsit bonyolultabb, de egy kis gyakorlással ezt is el lehet sajátítani.

Íme a videó:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=bi_1rLn_OKw” align=”center” title=”Foltzseb varrás online”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3062″ img_size=”large” alignment=”center” title=”Foltzseb kötényen”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3220″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések