Oda vagy a batikért? Én is!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”261,262,263,264″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Csapatépítő buliként – azt gondolom – az egyik leginkább szóba jöhető tematika a batikolás, póló festés, szitázás!

Biztos sikerélmény, saját egyedi megoldások és váratlan eredmények!

Ezúttal a hajtogatott batikot alkalmaztuk a pólókon. A cél az volt, hogy maradjon fehér felület. Batikolásnál mindig van egy kis meglepetés a végén, és ezt imádom benne! Nem teljesen kiszámítható technika.

Száradás után még egy kis tuningot alkalmaztunk a felületen.

Sablon készítés során egy konkrét mintát festetünk a pólóra, ami igazán csak dobott rajta. A sablonnál első lépésként meghatároztuk a mintát, szabadkézzel megrajzoltuk a megfelelő méretben, majd,- most jön a lényeg -, átírtuk a formát pozitív-negatív elemekre, egy papírsablont hozva létre. A negatív mintákat kivágva jutottunk el oda, hogy egy lyukas papírunk volt, amit ha ráhelyeztünk a festendő felületre, akkor a festés után eredményként pozitív mintát kaptuk. Ez tulajdonképpen a papírmetszet készítése, sokszorosított grafikai eljárás során a művészetben a metszetekkel tudtak egy-egy képet megismételni.

Nagyon klassz, friss élményekkel gazdagodtak a csajok, és én meg büszke vagyok rájuk![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések