Kreatív csapatépítő buli, ezúttal festéssel – Madaraink

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Barátnőimtől – akikkel évek óta havonta egy alkalommal összejárunk – megkérdeztem, mi lenne, ha ezúttal festenénk valamit közösen, mindenki egy – egy képet.

Elsőre meglepődtek, de aztán: miért ne?

Az előkészületek után izgatottan vártam őket a műhelybe. Mennyire lesznek bátrak? Hiszen nagy részük évek óta nem fogott ecsetet a kezében.

Témaként Magyarország madarait választottam. Hogy miért? Mert a madarakat mindenki szereti, azokat képként én is szívesen kiteszem a falra.

Azt gondolom, várakozáson felül teljesítettek a lányok.

Valami fantasztikus alkotások, műremekek készültek!

És ezért vagyok oda a szabadkézi rajzoktatásért! Mivel mindenki egy egyéniség, mindenki saját képi világát vetítheti le a vászonra.

Egy-két bevezető mondat es felvezető technikai lépések, mozdulatok után volt, akinél gyorsan, volt, akinél lassan, de biztosan elkezdődött a munka. És az alkotásba időnként teljesen bele is feledkezett a társaság.

Természetesen nem maradhatott el a kísérő zene, a frissítő italok és a finom falatok.

Szuper volt, csodás élmény volt látni, hogy mindenki milyen büszkén vitte haza a művét!

Alkoss és fess együtt a barátnőiddel, barátaiddal, kollégáiddal Te is! Kreatív csapatépítő buli a BAM Stúdióban![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”269,270,271,272,273,274,275″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések