szulinapi-party

KREATÍV PROGRAMJAINK GYEREKEKNEK, KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

4 éves kortól

 • Rózsás karkötő készítés
 • Rózsás hajpánt
 • rózsás hajgumi készítés
 • Korona készítés

6 éves kortól

 • Rátétes díszítés párnára
 • Könyvjelző varrás filcből
 • Póló stencilezés
 • Pénztárca/ceruza/kulcstartó varrás filcből

8 éves kortól

 • Aludj jól alvómaszk varrás
 • Smile párna készítés
 • Szörnypárna varrás
 • Egyszarvú párna varrás
 • Kaktusz párna varrás
 • Álom Hozó készítés
 • Egyszarvú párna készítés
 • Láma párna varrás

12 éves kortól

 • póló stencilezés
 • póló batikolás
 • vászontáska stencilezés

Alkotásaink

csapatepito7
csapatepito2
batik3

KREATÍV SZÜLINAPI PARTI A BAM STÚDIÓBAN!

Kreatív szülinapi buli felnőtteknek:

Kinek ajánljuk?

Ha kicsit eleged van már abból, hogy a legtöbb születésnap megünneplése másról sem szól, csak a féktelen és értelmetlen bulizásról, akkor van egy ötletünk: a kreativitást középpontba állító születésnapozást nektek találtuk ki! A Budai Alkotóműhelyben eltöltött órák valóban az alkotás jegyében fognak telni és a végeredményt természetesen magatokkal is vihetitek.

Kétféle alkotó tevékenység közül választhattok: festés vagy varrás-kézimunka.

Festős szülinapozás

A festős szülinapozás során elleshetitek az ecsetkezelés technikáját, majd a rövid bemelegítő tanulás után közösen kitaláljuk, milyen motívum áll legközelebb hozzátok. Végül pedig megalkotjuk a közös művet.

Páli Szilvia és Németh Tamás művésztanár végig „fogja majd a kezeteket”, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból, de ugyanígy mindenkinek biztosítunk lehetőséget, hogy saját elképzeléseit megvalósítsa. Biztos lehetsz benne, hogy a kreatív energiák csak úgy áradni fognak minden részt vevőből és korábban nem tapasztalt új oldaláról ismerheted meg barátnőidet is.

Varrós-kézimunkázós szülinapozás

Ha igazán csajos programra vágytok, akkor szerintem merüljetek el az alkotás kézzel fogható és mindenképpen használható eredményt biztosító változatában.

A csapat tudásszintjétől függően a program végére elkészíthetjük az egyedi, de mégis közös motívumokkal az összetartozást erősítő táskát, esetleg kötényt vagy neszesszert.

A tényleges programhoz szükséges előzetes egyeztetés, hogy felmérjük mire hajlandó és képes a csapat.

Stencilezős, vagy selyemfestős szülinapozás

Kipróbálnád milyen az egyen póló? Vagy oda lennétek egy közös, általatok megfestett selyemkendőért? Stenicelezéssel/szitázással egyedi terveiteket is megvalósíthatjátok, de természetesen segytünk az ötletelésben! Legyen menő pólótok, mely összeköt benneteket!

Selyemfestés iránt érdeklődők választhatják a kendő festést, ecsettel, vagy batikkal, mindegy, a siker garantált!

Újhelyi Eszter iparművész átsegít az akadályokon!

Természetesen az elkészült műveket mindenki hazaviheti.

Finomsággal, apró süteménnyel, kávé/tea és üdítővel készünk! A foglakozás végén egy pohár borral koccintunk az egészségetekre!

Ideális létszám: 8-10 fő

Átlagos költség 7800/fő

A létszám megjelölésével kérj csomagajánlatot az alábbi e-mail címen:

budaialkotomuhely@gmail.com

Nagyon tetszett. Kreatív párnát csináltunk és utána nagyon jót játszottunk. Sokat nevettünk. ez volt a legjobb szülinapom! Patyus az ünnepelt

Igazán csajos délután volt a miénk. Alkotással,bohóckodással, egy kis ‘szurka-piszkával’, és sok-sok nevetéssel. Külön öröm volt a kézműveskedés utáni stúdióban kiengedni a gőzt. Szilvi humora, nyitottsága és kedvessége megalapozta a jó hangulatot. Jó volt látni, hogy ért a kiskamaszok nyelvén, bárkinek bátran ajánlom Barbara Az ünnepelt anyukája  

Kislányom 10. születésnapját szerette volna néhány barátnőjével közösen ünnepelni, mi a BAM Stúdiót választottuk. Jó döntés volt! Már a bulit megelőzően jó volt az, hogy választhatott több lehetőség közül, hogy mit készítsenek majd el. Szilvit új szerepben láthattam, és pedagógusként bizton állíthatom, hogy nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel. Felkészülten, szervezetten irányítja  és segíti végig az alkotó tevékenységüket. Képes minden gyerekre külön figyelni, szükség esetén segíteni. Emellett gondoskodik arról, hogy varrás közben se unatkozzanak, és utána szán időt közös játékra, bulizásra is. A 12 éves nagylányom is végül eljött a bulira és utána nem győzte köszönni, hogy ott lehetett, akkora élményt jelentett számára,hogy egyedül készített el egy emoikon párnát. A vendég kislányok is teljesen le voltak nyűgözve, hogy nem csupán jól szórakoztak, hanem ők is maguk készítette “ajándékkal” térnek haza. Felejthetetlen az a pillanat, amikor a lányok körbeülve a nagy asztalt mindannyian varrják a párnájukat és közben együtt énekeik az iskolában éppen tanult népdalokat. ilyen lehetett valaha az élet a fonóban. csak a fiúk hiányoztak, hogy a lepotyogott tűket feladják. Köszönjük szépen, Szilvi! Éva édesanyja

Jelentkezés Szülinapi partira

Töltsd ki az adatokat és jelentkezz velünk szülinapi partira


Tanfolyamainkra, workshopjainkra jelentkezéskor kérjük, töltsd ki a jelentkezési lapot. Pár napon belül válaszolunk. Mivel helyeink száma korlátozott, ezért kérjük, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél jönni. Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani, ezt utalással és készpénzben is megteheted a helyszínen. A hátralékot a tanfolyam / workshop napján kell rendezni. Kérjük, ha meggondolod magad, írj nekünk. A jelentkezésnél az előleget a tanfolyam / workshop indulása előtt 2 nappal tudod lemondani, ellenkező esetben nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben elmarad a workshop a már befizetett előleggel egy másik időpontban részt vehetsz, vagy visszautaljuk neked az összeget.
Köszönjük a megértésed, várunk szeretettel foglalkozásainkon! Budai Alkotóműhely Csapata

Ahhoz hogy üzenetet tudj küldeni a GDPR jogszabályoknak megfelelően, el kell fogadnod az adatkezelési feltételeinket