SZÜLETÉSNAPI PARTI

– – – – – – – – – – – – –

szines-zaszlok

Kreatív szülinapi parti gyerekeknek a BAM Stúdióban

szulinapi-party
87609671_2313452128950118_1958110899172540416_o

Gyermek szülinapi parti egy szuper lehetőség, hogy a gyerekek barátaikkal együtt ünnepeljék szülinapjukat és egy csodás kreatív partin vegyenek részt!

Érkezéskor aprósüteménnyel és szörppel várunk, egy kis bemelegítő játékkal készülünk. A kreatív rész ezután kezdődik, hogy mit készítünk te döntöd el!

Miután mindenki elkészült alkotásával, jön az ünneplés, a torta és utána lehet bulizni, vár a játék és tánc!
Különböző kreatív programokkal várunk szeretettel gyerekeket 6 éves kortól a tizenévesekig!
A gyermekek megtanulják a varrás, alkotás alapjait és a tervezési folyamatokat, hogy egy olyan alkotást hozzanak létre, amiben sok örömük lesz még! A program során mindenki egy saját készítésű alkotással tér haza! Közös emlék barátokkal, egy remek kikapcsolódás a gyerekeknek!

Saját BAM szülinapi meghívót kérd a foglaláskor!

 

Árak:

Rózsás hajpánt, hajgumi készítés, korona készítés:

4400 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 3 óra.

Mobiltok, könyvjelző, alvómaszk varrás:

4800 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama: 3 óra.

Párna (emoji, egyszarvú, kaktusz) varrás, álomfogó készítés:

5300 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama: 3 óra.

Poló stencilezés,batikolás, vászontáska stencilezés:

5200 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 2 óra. Plusz 1 óra játék, tánc: 500 Ft/fő.

 

Szabad időpontjainkról kérjük telefonon vagy e-mailben egyeztessünk! Helyszínbejárás előzetes időpont egyeztetéssel!

Szabad időpontjainkról kérjük telefonon vagy e-mailben egyeztessünk! Helyszínbejárás előzetes időpont egyeztetéssel!

6 éves kortól

 • Rátétes díszítés párnára
 • Könyvjelző varrás filcből
 • Póló stencilezés
 • Pénztárca/ceruza/kulcstartó varrás filcből

8 éves kortól

 • Aludj jól alvómaszk varrás
 • Smile párna készítés
 • Álomfogó készítés
 • póló stencilezés
 • póló batikolás
 • vászontáska stencilezés
 • párna stencilezés

10 éves kortól

 • Gondevő párna varrás
 • Egyszarvú párna varrás
 • Kaktusz párna varrás
 • Álomfogó készítés
 • Láma párna varrás
 • Felhő párna varrás
 • Tündérház párna varrás
 • Világítótorony/Hajó párna varrás

ALKOTÁSAINK

Kreatív szülinapi parti felnőtteknek a BAM Stúdióban

csapatepito7
csapatepito2
batik3

Kinek ajánljuk?

Ha kicsit eleged van már abból, hogy a legtöbb születésnap megünneplése másról sem szól, csak a féktelen és értelmetlen bulizásról, akkor van egy ötletünk: a kreativitást középpontba állító születésnapozást nektek találtuk ki! A Budai Alkotóműhelyben eltöltött órák valóban az alkotás jegyében fognak telni és a végeredményt természetesen magatokkal is vihetitek.

 

Festős szülinapozás

A festős szülinapozás során elleshetitek az ecsetkezelés technikáját, majd a rövid bemelegítő tanulás után közösen kitaláljuk, milyen motívum áll legközelebb hozzátok. Végül pedig megalkotjuk a közös művet.

Páli Szilvia és Németh Tamás művésztanár végig „fogja majd a kezeteket”, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból, de ugyanígy mindenkinek biztosítunk lehetőséget, hogy saját elképzeléseit megvalósítsa. Biztos lehetsz benne, hogy a kreatív energiák csak úgy áradni fognak minden részt vevőből és korábban nem tapasztalt új oldaláról ismerheted meg barátnőidet is.

 

Varrós-kézimunkázós szülinapozás

Ha igazán csajos programra vágytok, akkor szerintem merüljetek el az alkotás kézzel fogható és mindenképpen használható eredményt biztosító változatában.

A csapat tudásszintjétől függően a program végére elkészíthetjük az egyedi, de mégis közös motívumokkal az összetartozást erősítő táskát, esetleg kötényt vagy neszesszert.

A tényleges programhoz szükséges előzetes egyeztetés, hogy felmérjük mire hajlandó és képes a csapat.

Stencilezős, vagy selyemfestős szülinapozás

Kipróbálnád milyen az egyen póló? Vagy oda lennétek egy közös, általatok megfestett selyemkendőért? Stenicelezéssel/szitázással egyedi terveiteket is megvalósíthatjátok, de természetesen segytünk az ötletelésben! Legyen menő pólótok, mely összeköt benneteket!

Selyemfestés iránt érdeklődők választhatják a kendő festést, ecsettel, vagy batikkal, mindegy, a siker garantált!

Újhelyi Eszter iparművész átsegít az akadályokon!

 

Természetesen az elkészült műveket mindenki hazaviheti.

Finomsággal, apró süteménnyel, kávé/tea és üdítővel készünk! A foglakozás végén egy pohár borral koccintunk az egészségetekre!

Ideális létszám:

8-10 fő

Átlagos költség:

8200/fő

A létszám megjelölésével kérj csomagajánlatot az alábbi e-mail címen:

budaialkotomuhely@gmail.com

ALKOTÁSAINK

VÉLEMÉNYEK 

 • Igazán csajos délután volt a miénk. Alkotással,bohóckodással, egy kis ‘szurka-piszkával’, és sok-sok nevetéssel. Külön öröm volt a kézműveskedés utáni stúdióban kiengedni a gőzt. Szilvi humora, nyitottsága és kedvessége megalapozta a jó hangulatot. Jó volt látni, hogy ért a kiskamaszok nyelvén, bárkinek bátran ajánlom Barbara Az ünnepelt anyukája  
 • Kislányom 10. születésnapját szerette volna néhány barátnőjével közösen ünnepelni, mi a BAM Stúdiót választottuk. Jó döntés volt! Már a bulit megelőzően jó volt az, hogy választhatott több lehetőség közül, hogy mit készítsenek majd el. Szilvit új szerepben láthattam, és pedagógusként bizton állíthatom, hogy nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel. Felkészülten, szervezetten irányítja  és segíti végig az alkotó tevékenységüket. Képes minden gyerekre külön figyelni, szükség esetén segíteni. Emellett gondoskodik arról, hogy varrás közben se unatkozzanak, és utána szán időt közös játékra, bulizásra is. A 12 éves nagylányom is végül eljött a bulira és utána nem győzte köszönni, hogy ott lehetett, akkora élményt jelentett számára,hogy egyedül készített el egy emoikon párnát. A vendég kislányok is teljesen le voltak nyűgözve, hogy nem csupán jól szórakoztak, hanem ők is maguk készítette “ajándékkal” térnek haza. Felejthetetlen az a pillanat, amikor a lányok körbeülve a nagy asztalt mindannyian varrják a párnájukat és közben együtt énekeik az iskolában éppen tanult népdalokat. ilyen lehetett valaha az élet a fonóban. csak a fiúk hiányoztak, hogy a lepotyogott tűket feladják. Köszönjük szépen, Szilvi! Éva édesanyja
 • Nagyon tetszett. Kreatív párnát csináltunk és utána nagyon jót játszottunk. Sokat nevettünk. ez volt a legjobb szülinapom! Patyus az ünnepelt

Ne habozz, gyere és jelentkezz!

Jelentkezés Szülinapi partira

Töltsd ki az adatokat és jelentkezz velünk szülinapi partira


Tanfolyamainkra, workshopjainkra jelentkezéskor kérjük, töltsd ki a jelentkezési lapot. Pár napon belül válaszolunk. Mivel helyeink száma korlátozott, ezért kérjük, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél jönni. Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani, ezt utalással és készpénzben is megteheted a helyszínen. A hátralékot a tanfolyam / workshop napján kell rendezni. Kérjük, ha meggondolod magad, írj nekünk. A jelentkezésnél az előleget a tanfolyam / workshop indulása előtt 2 nappal tudod lemondani, ellenkező esetben nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben elmarad a workshop a már befizetett előleggel egy másik időpontban részt vehetsz, vagy visszautaljuk neked az összeget.
Köszönjük a megértésed, várunk szeretettel foglalkozásainkon! Budai Alkotóműhely Csapata

Ahhoz hogy üzenetet tudj küldeni a GDPR jogszabályoknak megfelelően, el kell fogadnod az adatkezelési feltételeinket