A tábor, amire a lányod minden osztálytársnője irigykedni fog

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jön a nyár, közeledik a tábor szezon. A kínálat bőséges, választani pedig nehéz. A mai gyerekek már sokkal élményközpontúbbak, mint mi voltunk, nekik jóval több kell, mint egy pancsolós, labdázós hely, ahol fára is lehet mászni.

Szerencsére egyre többen éreznek rá a táboroztatás ízére, így a gyerekek kiszabadulhatnak a gyerekmegőrző-sport-kézműves Bermuda háromszög nyújtotta  unalomkörből.

A varró-, rajz- és mozgásfoglalkozásoknak otthont adó Budai Alkotóműhelyben szinte egész nyáron tombol majd a divatőrület. Az egyedi ruhák és kiegészítők iránt érdeklődő lányok, vagy épp újhullámos fiúk, több tematikájú divattervező-varró táborból választhatnak, ahol nem csak a varrás elméletét és gyakorlatát sajátíthatják el, de például az anyagok újrahasznosításáról is fontos és érdekes ismereteket szerezhetnek. Augusztus végén pedig a rajzé lesz a főszerep, mégpedig igen izgalmas módon: a 4 napos program alatt igazi világjárásban lehet része az alkotni vágyó csemetéknek.

A  Budai Alkotóműhely csapata fontosnak tartja, hogy a nyár valóban maradandó élményeket adjon a gyerekeknek a nyár egyik legmenőbb táborában.

Gyere és tarts velünk, íme pár vélemény az elmúlt évekből:

“Szerintem  a tábor nagyon jó volt. Sokat varrtunk, kézmüveskedtünk. megtanultuk használni  a varrógépet, Ebéd után pedig elmentünk a játszóra. Jó barátságokat is kötöttem. Nagyon jól

éreztem magamat.”

Julcsi 9 éves

“10 éves vagyok és 2007-ben születtem és iszonyúan tetszett kár hogy vége, mert nagyon fantasztikus volt! Köszönöm Szilvi! Nagyon Nagyon kössz!”

Zelma 10 éves[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”3189,3188,3187,3178,3177,3175″ img_size=”medium” slides_per_view=”4″][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések