WORKSHOPOK

Budai Alkotóműhelyünkben rendszeresen tartunk workshopokat, melyekre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Varró, bútorfestő, scrapbook  és még sok más izgalmas foglalkozások egyaránt szólnak a gyerekeknek és az alkotni vágyó felnőtteknek. A foglalkozásokat profi szakemberek tartják, akiktől el lehet sajátítani a legapróbb fortélyokat is. Tartsatok velünk!!

Jersey varró workshop

2018. szeptember 22 . 13,00-18.00h

Ár: 14 000 Ft (tartalmazza a szabásmintát, saját táskát + üdítő/tea/kávé)

KINEK SZÓL A WORKSHOP?

Ez a workshop neked szól, ha már ismered a varrógépet, varrtál már egy-két szépséget és szeretnél a kötött anyagok varrásához egy kis segítséget kapni. Hamar megtanulható pár varró tippet és trükköt mutatunk, amivel csodás kényelmes felsőt vagy ruhát tudsz varrni magadnak! Kezd el használni velünk a jersey anyagot!

MIT LEHET MEGTANULNI?

• Hogyan kell kiszabni a jersey, kötött anyagot? • Tippek és trükkök a kötött anyag varrásához. • Választhatsz a felső és a ruha/ tunika készítése között. • Hogyan rögzítjük az anyagot és fejezzük be a varrást?

MILYEN ANYAGRA VAN SZÜKSÉG?

• 2m 150cm széles vagy 2.7m 115cm széles, közepes vastagságú, kissé nyúlós jersey. (Anyagot mi is tudunk adni, de hozni is lehet, ha hozza az anyagot, kérjük, avassa be, mert mosás során összemehet, nálunk vásárolt anyagnál ezt rászámoljuk a szabásnál.) • Mi adunk eszközöket, extra patentot/gombot, varrógépet, BAM Stúdió vászon táskát és a szabásmintát. • A tanfolyam végén itallal koccintunk a sikeres munkára!

Tanár: Páli Szilvia

 

 

 

 

Hétvégi varró workshop

2018. szeptember 29-30. Szombaton: 11,30-17,30 vasárnap 9-15h.

 

 

 

Anyáknapi scrapbook workshop

2018.

Mivel lepnéd meg igazán édesanyádat? Nekünk van egy jó ötletünk! Készíts neki névre szóló albumot a közös fényképeitekkel! Biztosan nagyon boldog lesz! Mi pedig megvendégelünk egy finom sütivel és üdítővel.

Gyereknapi scrapbook workshop

2018.

Játssz, alkoss, légy kreatív! Készíts tuti albumot legkedvesebb fényképeidből, emlékeidből! Vidám hangulattal, sok-sok ötlettel, meglepi ajándékkal várunk Benneteket és kis barátaitokat ezen a workshopon!

Emlékmozaik-műhely

Emlékszel a legjobb szülinapi zsúrodra, vagy amikor nyertél egy versenyen? Ugye, milyen jó lenne évek múlva is átérezni ezeknek a pillanatoknak az örömét? Az izgalmas és nagyon népszerű scrapbook technikával utánozhatatlan képeket készthetsz kedvenc fotóidból. Rendezd őket egyedi albumba, vagy faliképként díszítsd velük a szobádat. Várunk emlékmozaik-készítő műhelyünkben!

Stencilezés

Gyerekeknek és felnőtteknek
Újhelyi Eszter iparművésszel!
Ismerd meg a stencilezés, szitázás technikáját! Készítsd el saját mintával ellátott pólódat, vagy párnádat! Havonta egyszer, szombat délután tarts velünk, aprósüteménnyel és üdítővel várunk!

Ár: 6000 Ft/alkalom

10% kedvezmény testvéreknek

Szitázás/Szitanyomda – művészképző gyerekeknek és felnőtteknek

2017. május 27. 11.30-13.30
Szitázz, batikolj velünk párnahuzatot!
Kisgyerekként te is szerettél nyomdázni? A szitázással nálunk megtanulhatod, hogyan nyomdázz nagyban. Ezzel a technikával saját rajzaidat viheted így fel különböző anya gokra (textilre, papírra, fára), és készíthetsz egyedi ajándékot azoknak, akiket a legjobban szeretsz.