TÁBOR GYERMEKEKNEK ÉS FIATALOKNAK

Budai Alkotóműhelyünkben évek óta tartunk gyerek táborokat, varró- és rajztáborokat. Oktatóink szakmájukban profi szakemberek, nyitottak, lelkesek és boldogan adják át tudásukat a gyermekeknek.

Várunk szeretettel, ha lelkes, alkotni, varrni, rajzolni vágyó fiatal vagy, ha szeretsz új dolgokat kipróbálni, táborunk végén nem csak élményekkel leszel gazdagabb, hanem sok-szép alkotással is. 7-18 éves korig várjuk a jelentkezéseket!

Festő-Rajz tábor Kamaszoknak

Időpont: augusztus 21.-23. 8,30-16,30h
Festő – rajz tábor kamaszoknak
13-19 éves korig
Hozd elő a kreativitásod!!

Ár :24.900 Ft (ebéddel, anyagköltséggel) 10%kedvezmény testvéreknek és aktív Bam rajz tanulóknak!
Festettél már vászonra, és rajzoltál már szénnel? Kipróbálnád magad a művészet területén?
Gyere el és a hozd elő magadból a kreativitásod! Alkoss, fess velünk szabadon! Portré, alak és nonfiguratív festészet min-mind a tematika részét képezik! Nem kell előképzettség, rajz tudás! Csak kíváncsiság és jókedv!
Hívd el barátodat is!
Jelentkezés: budaialkotomuhely@gmail.com
Érdeklődés: Páli Szilvia, 30-228-7177
További információk:

www.budaialkotomuhely.hu

Utazz Velünk a Világ körül! Rajztábor 7-14 Éves Korig

Időpont: augusztus 26.-30. 8,30-16,30h

Rajztábor gyerekeknek
7-14 éves korig
Ár :37.000Ft (ebéddel, alapanyaggal együtt)
10%kedvezmény testvéreknek és aktív Bam rajz tanulóknak.
Program :
8.30-9.00 Érkezés
9.00-12.00 Alkotás, közben tízórai
12.00 – 13.00 Ebéd
13.00- 14.00 Szabadtéri program
14.00-16.00 Alkotás, közben uzsonna
16.00-16.30 Tábor zárás
Festünk, rajzolunk, kipróbálunk sokféle technikát és közben megismerkedünk más népek kultúrájával. Megtanulunk embert, arcot, alakot rajzolni, megismerjük a színeket és a formákat.
A tábor végén kiállítást rendezünk a munkákból!
Várunk szeretettel: Szilvia és Tomi
Jelentkezés: budaialkotomuhely@gmail.com
Érdeklődni:Páli Szilvia, 30-2287177

Információk: www.budaialkotomuhely.hu


Én nagyon jól éreztem magam, ez a világon a legjobb varrótábor! Lotti (9 éves)


Szerintem  a tábor nagyon jó volt. Sokat varrtunk, kézműveskedtünk. megtanultuk használni  a varrógépet, Ebéd után pedig elmentünk a játszóra. Jó barátságokat is kötöttem. Nagyon jól éreztem magamat. Julcsi (9 éves)


Nagyon jó volt nagyon kreatív ötletek voltak és nagyon tetszett! Nóra (10 éves)


Nagyon szuper volt! Nagyon élveztem! Sosem felejteni ezt az élményt! Bogi (12 éves)


Kicsit sok volt a feladat, de jó volt! Kristóf (10 éves)


Nagyon örülök hogy lett egy szuper táskám! Bori (12 éves)


Ugyan még nincs vége a tábornak, de mindenki teljesen odavan érte. Antinak küldözgetem a facebook-os képeket és lelkesen beszámolnak a lányok minden nap az élményeikről és dicsekednek az alkotásaikkal. Hihetetlen! Köszi szépen, hogy mindenféle hasznos dolgot megtanítasz nekik helyettünk (vasalás,varrás,tervezés…), mert igazából nekünk anyáknak lenne ez a feladatunk. A lányok lelkesedése leírhatatlan. Legszívesebben hazatérve ismét a varrógép elé ülnének, hogy itthon is bizonyíthassák, mi mindent tanultak és újra átélhessék az új élményeket. Anti a  friss képeket nézegetve írta nekem: “Őszintén meglep, hogy mit kihoz a csajokból ez a tábor! Tuti rengeteg előkészítés, munka van a háttérben, hogy ezt meg tudják csinálni, de a végeredmény pazar!” Ismét csak gratulálni tudok! Éva édesanya


Julcsinak felejthetetlen élményeket okoztatok! Köszönjük a sok szép munkát, a beszélgetéseket különösen, és azt, hogy Julika ilyen jól érezte magát!! Szép nyarat! Várjuk a folytatást! Barbara édesanya


Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam és jót mulattam! Örülök, hogy eljöhettem ide és , hogy ennyi minden jót varrtunk! Zsófi (10 éves)


Kedves Szilvia, és Anikó! Nagyon köszönöm a lehetőséget a nyári táborra! Anna lányom csodákkal, és büszkén(megerősített önbizalommal )érkezik haza nap mint nap Tőletek! Hajni édesanya


Jó volt! Itt megtanulhattunk varrni is és szuper volt! A Magazin /újság készítés is jó volt. Nem fogom elfelejteni! Zsófi (11 éves)


Arra nincsenek szavak! Nagyon jó volt. Biztos vissza akarok majd jönni! Viki (13 éves)


Örültem, hogy megtanultam varrni ez volt életem legjobb tábora! Emma (12 éves)


Én ebben a táborba megtanultam azt, hogy mi a türelem. És minden jót varrtunk! Réka (9 éves)

Jelentkezés Gyerektáborba

Töltsd ki az adatokat és jelentkezz velünk gyerektáborba


Tanfolyamainkra, workshopjainkra jelentkezéskor kérjük, töltsd ki a jelentkezési lapot. Pár napon belül válaszolunk. Mivel helyeink száma korlátozott, ezért kérjük, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél jönni. Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani, ezt utalással és készpénzben is megteheted a helyszínen. A hátralékot a tanfolyam / workshop napján kell rendezni. Kérjük, ha meggondolod magad, írj nekünk. A jelentkezésnél az előleget a tanfolyam / workshop indulása előtt 2 nappal tudod lemondani, ellenkező esetben nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben elmarad a workshop a már befizetett előleggel egy másik időpontban részt vehetsz, vagy visszautaljuk neked az összeget.
Köszönjük a megértésed, várunk szeretettel foglalkozásainkon! Budai Alkotóműhely Csapata

Ahhoz hogy üzenetet tudj küldeni a GDPR jogszabályoknak megfelelően, el kell fogadnod az adatkezelési feltételeinket