KREATÍV SZÜLETÉSNAPI PARTI

Kreatív Szülinapi Parti a BAM Stúdióban!

Kreatív szülinapi buli felnőtteknek:

Kinek ajánljuk?
Ha kicsit eleged van már abból, hogy a legtöbb születésnap megünneplése másról sem szól, csak a féktelen és értelmetlen bulizásról, akkor van egy ötletünk: a kreativitást középpontba állító születésnapozást nektek találtuk ki! A Budai Alkotóműhelyben eltöltött órák valóban az alkotás jegyében fognak telni és a végeredményt természetesen magatokkal is vihetitek.
Kétféle alkotó tevékenység közül választhattok: festés vagy varrás-kézimunka.

Festős szülinapozás

A festős szülinapozás során elleshetitek az ecsetkezelés technikáját, majd a rövid bemelegítő tanulás után közösen kitaláljuk, milyen motívum áll legközelebb hozzátok. Végül pedig megalkotjuk a közös művet.
 Páli Szilvia és Németh Tamás művésztanár végig „fogja majd a kezeteket”, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból, de ugyanígy mindenkinek biztosítunk lehetőséget, hogy saját elképzeléseit megvalósítsa. Biztos lehetsz benne, hogy a kreatív energiák csak úgy áradni fognak minden részt vevőből és korábban nem tapasztalt új oldaláról ismerheted meg barátnőidet is.

Varrós-kézimunkázós szülinapozás

Ha igazán csajos programra vágytok, akkor szerintem merüljetek el az alkotás kézzel fogható és mindenképpen használható eredményt biztosító változatában.
A csapat tudásszintjétől függően a program végére elkészíthetjük az egyedi, de mégis közös motívumokkal az összetartozást erősítő táskát, esetleg kötényt vagy neszesszert.
A tényleges programhoz szükséges előzetes egyeztetés, hogy felmérjük mire hajlandó és képes a csapat.

Stencilezős, vagy selyemfestős szülinapozás

Kipróbálnád milyen az egyen póló? Vagy oda lennétek egy közös, általatok megfestett selyemkendőért? Stenicelezéssel/szitázással egyedi terveiteket is megvalósíthatjátok, de természetesen segytünk az ötletelésben! Legyen menő pólótok, mely összeköt benneteket!
Selyemfestés iránt érdeklődők választhatják a kendő festést, ecsettel, vagy batikkal, mindegy, a siker garantált!
Újhelyi Eszter iparművész átsegít az akadályokon!
Természetesen az elkészült műveket mindenki hazaviheti.
Finomsággal, apró süteménnyel, kávé/tea és üdítővel készünk! A foglakozás végén egy pohár borral koccintunk az egészségetekre!
Ideális létszám: 8-10 fő
Átlagos költség 7800/fő
A létszám megjelölésével kérj csomagajánlatot az alábbi e-mail címen:
budaialkotomuhely@gmail.com

Kreatív Szülinapi Parti a BAM Stúdióban!

Gyermek szülinapi parti:

 

 

Szuper lehetőség, hogy a gyerekek barátaikkal együtt ünnepeljék szülinapjukat, vagy egy csodás  kreatív partin vegyenek részt!

 

Érkezéskor finom italokkal és falatokkal várunk, egy kis bemelegítő játékkal készülünk. A kreatív rész ezután kezdődik, hogy mit készítünk te döntöd el! Miután mindenki elkészült alkotásával, jön az ünneplés, a torta és utána lehet bulizni, vár a játék és tánc!

 

Különböző kreatív programokkal várunk szeretettel gyerekeket 4 éves kortól a tizenévesekig!

 

A gyermekek megtanulják a varrás, alkotás alapjait és a tervezési folyamatokat, hogy egy olyan alkotást hozzanak létre, amiben sok örömük lesz még! A program során mindneki egy saját készítésű alkotással tér haza! Közös emlék barátokkal, egy remek kikapcsolódás a gyerekeknek!

 

 Saját BAM szülinapi meghívót kérd a foglaláskor!

 

Árak:

Rózsás hajpánt, hajgumi készítés, korona készítés :3900 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 3 óra.
Mobiltok, könyvjelző, alvómaszk varrás:4200 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 3 óra. 
Párna (emoji, egyszarvú, kaktusz) varrás, álomfogó készítés: 4800 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 3 óra.
Poló stencilezés,batikolás, vászontáska stencilezés: 4500 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 2 óra. Plusz 1 óra játék, tánc: 500 ft/fő.
Szabad időpontjainkról kérjük telefonon vagy e-mailben egyeztessünk! Helyszínbejárás előzetes időpont egyzetetéssel!

 

 

 

 

 

Kreatív programjaink gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak

4 éves kortól
-Rózsás karkötő készítés
– Rózsás hajpánt
-rózsás hajgumi készítés
-Korona készítés
6 éves kortól
-Rátétes díszítés párnára
-Könyvjelző varrás filcből
-Póló stencilezés
-Pénztárca/ceruza/kulcstartó varrás filcből
8 éves kortól
-Aludj jól alvómaszk varrás
-Smile párna készítés
-Szörnypárna varrás
-Egyszarvú párna varrás
-Kaktusz párna varrás
-Álom Hozó készítés
-Egyszarvú párna készítés
– Láma párna varrás
12 éves kortól
– póló stencilezés
-póló batikolás
-vászontáska stencilezés

 

Álom fogó készítés

 

Könyvjelző  készítés

Kulcstartó varrás

Unikornis párna varrás

LÁMA párna varrás

Mobiltok varrás

 

Párna stencilezés, díszítés

Szörnyecske varrás

Szülinapi póló stencilezés

Szülinap pénztárca készítés

Emoji párna varrás

 

Vászontáska szitázás

 

Alvómaszkok

Kaktusz párna varrás

 

Igazán csajos délután volt a miénk. Alkotással,bohóckodással, egy kis ‘szurka-piszkával’, és sok-sok nevetéssel. Külön öröm volt a kézműveskedés utáni stúdióban kiengedni a gőzt. Szilvi humora, nyitottsága és kedvessége megalapozta a jó hangulatot. Jó volt látni, hogy ért a kiskamaszok nyelvén, bárkinek bátran ajánlom”

Barbaraaz ünnepelt anyukája

„SZUPER HELY!”

Andi

Kislányom 10. születésnapját szerette volna néhány barátnőjével közösen ünnepelni, mi a BAM Stúdiót választottuk. Jó döntés volt! Már a bulit megelőzően jó volt az, hogy választhatott több lehetőség közül, hogy mit készítsenek majd el.
Szilvit új szerepben láthattam, és pedagógusként bizton állíthatom, hogy nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel. Felkészülten, szervezetten irányítja  és segíti végig az alkotó tevékenységüket. Képes minden gyerekre külön figyelni, szükség esetén segíteni. Emellett gondoskodik arról, hogy varrás közben se unatkozzanak, és utána szán időt közös játékra, bulizásra is.
A 12 éves nagylányom is végül eljött a bulira és utána nem győzte köszönni, hogy ott lehetett, akkora élményt jelentett számára,hogy egyedül készített el egy emoikon párnát. A vendég kislányok is teljesen le voltak nyűgözve, hogy nem csupán jól szórakoztak, hanem ők is maguk készítette “ajándékkal” térnek haza.

Felejthetetlen az a pillanat, amikor a lányok körbeülve a nagy asztalt mindannyian varrják a párnájukat és közben együtt énekeik az iskolában éppen tanult népdalokat. ilyen lehetett valaha az élet a fonóban. csak a fiúk hiányoztak, hogy a lepotyogott tűket feladják. 😉

Köszönjük szépen, Szilvi!

Évaédesanya

„Nagyon tetszett. Kreatív párnát csináltunk és utána nagyon jót játszottunk. Sokat nevettünk. ez volt a legjobb szülinapom”

PatyusAz ünnepelt