SZÜLETÉSNAPI PARTI

Kreatív Szülinapi Parti a BAM Stúdióban!

Szuper lehetőség, hogy a gyerekek barátaikkal együtt ünnepeljék szülinapjukat, vagy egy csodás csajos kreatív partin vegyenek részt!
Érkezéskor finom italokkal és falatokkal várunk, egy kis bemelegítő játékkal készülünk. A kreatív rész ezután kezdődik, hogy mit készítünk te döntöd el!

Miután mindenki elkészült alkotásával, jön az ünneplés, a torta és utána lehet bulizni, vár a játék és tánc!

Különböző kreatív programokkal várunk szeretettel gyerekeket 4 éves kortól, a tizenéveseken át, a felnőttekig!

A gyermekek megtanulják a varrás alapjait és a tervezési folyamatokat, hogy egy olyan alkotást hozzanak létre, amiben sok örömük lesz még!

Gyermek szülinapi parti:
Árak: 3700 Ft/fő, min. 6 fő. A foglalkozás időtartama 3 óra.
Szabad időpontjainkról kérjük telefonon vagy e-mailben egyeztessünk!

Kreatív szülinapi buli felnőtteknek:

Kinek ajánljuk?

Ha kicsit eleged van már abból, hogy a legtöbb születésnap megünneplése másról sem szól, csak a féktelen és értelmetlen bulizásról, akkor van egy ötletünk: a kreativitást középpontba állító születésnapozást nektek találtuk ki! A Budai Alkotóműhelyben eltöltött órák valóban az alkotás jegyében fognak telni és a végeredményt természetesen magatokkal is vihetitek.

Kétféle alkotó tevékenység közül választhattok: festés vagy varrás-kézimunka.

Festős szülinapozás

A festős szülinapozás során elleshetitek az ecsetkezelés technikáját, majd a rövid bemelegítő tanulás után közösen kitaláljuk, milyen motívum áll legközelebb hozzátok. Végül pedig megalkotjuk a közös művet.

 Páli Szilvia és Németh Tamás művésztanár végig „fogja majd a kezeteket”, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból, de ugyanígy mindenkinek biztosítunk lehetőséget, hogy saját elképzeléseit megvalósítsa. Biztos lehetsz benne, hogy a kreatív energiák csak úgy áradni fognak minden részt vevőből és korábban nem tapasztalt új oldaláról ismerheted meg barátnőidet is.

Varrós-kézimunkázós szülinapozás

Ha igazán csajos programra vágytok, akkor szerintem merüljetek el az alkotás kézzel fogható és mindenképpen használható eredményt biztosító változatában.

A csapat tudásszintjétől függően a program végére elkészíthetjük az egyedi, de mégis közös motívumokkal az összetartozást erősítő táskát, esetleg kötényt vagy neszesszert.

A tényleges programhoz szükséges előzetes egyeztetés, hogy felmérjük mire hajlandó és képes a csapat.

Természetesen az elkészült műveket mindenki hazaviheti.

Finomsággal, apró süteménnyel, kávé/tea és üdítővel készünk! A foglakozás végén egy pohár borral koccintunk az egészségetekre!

Ideális létszám: 8-10 fő

Átlagos költség 7800/fő

A létszám megjelölésével kérj csomagajánlatot az alábbi e-mail címen:

budaialkotomuhely@gmail.com

Kreatív programjaink gyerekeknek

4 éves kortól
Rózsás karkötő készítés
Rózsás hajpánt, hajgumi készítés
Korona készítés

6 éves kortól
Rátétes díszítés párnára

Könyvjelző
Póló stencilezés
Pénztárca/ceruza/kulcstartó varrás

8 éves kortól
Aludj jól alvómaszk
Smile párna készítés

Szörnypárna varrás
Álom Hozó készítés

Álom fogó készítés

Könyvjelző  készítés

Párna stencilezés, díszítés

Szülinapi póló stencilezés

Szülinap pénztárca készítés

Szülinap smile párna varrás

Alvómaszkok

Igazán csajos délután volt a miénk. Alkotással,bohóckodással, egy kis ‘szurka-piszkával’, és sok-sok nevetéssel. Külön öröm volt a kézműveskedés utáni stúdióban kiengedni a gőzt. Szilvi humora, nyitottsága és kedvessége megalapozta a jó hangulatot. Jó volt látni, hogy ért a kiskamaszok nyelvén, bárkinek bátran ajánlom”

Barbaraaz ünnepelt anyukája

„SZUPER HELY!”

Andi

Kislányom 10. születésnapját szerette volna néhány barátnőjével közösen ünnepelni, mi a BAM Stúdiót választottuk. Jó döntés volt! Már a bulit megelőzően jó volt az, hogy választhatott több lehetőség közül, hogy mit készítsenek majd el.
Szilvit új szerepben láthattam, és pedagógusként bizton állíthatom, hogy nagyon ügyesen bánik a gyerekekkel. Felkészülten, szervezetten irányítja  és segíti végig az alkotó tevékenységüket. Képes minden gyerekre külön figyelni, szükség esetén segíteni. Emellett gondoskodik arról, hogy varrás közben se unatkozzanak, és utána szán időt közös játékra, bulizásra is.
A 12 éves nagylányom is végül eljött a bulira és utána nem győzte köszönni, hogy ott lehetett, akkora élményt jelentett számára,hogy egyedül készített el egy emoikon párnát. A vendég kislányok is teljesen le voltak nyűgözve, hogy nem csupán jól szórakoztak, hanem ők is maguk készítette “ajándékkal” térnek haza.

Felejthetetlen az a pillanat, amikor a lányok körbeülve a nagy asztalt mindannyian varrják a párnájukat és közben együtt énekeik az iskolában éppen tanult népdalokat. ilyen lehetett valaha az élet a fonóban. csak a fiúk hiányoztak, hogy a lepotyogott tűket feladják. 😉

Köszönjük szépen, Szilvi!

Évaédesanya