SCRAPBOOK

Régóta halogatod, hogy rendszerezd képeid, emlékeid? Itt egy remek alkalom, hogy együtt megalkossuk első scrapbook albumodat! Csodás papírokkal, eszközökkel, kiegészítőkkel és fantasztikus ötletekkel várunk! Hozz képet magaddal a foglalkozásra!
Az ár tartalmazza az alapanyagot és az eszközöket.
Várunk szeretettel, ha szeretnéd kipróbálni magad, vagy szeretnél egy közös programot a gyerekekkel!

Ár: 6000 Ft/2 óra, 9000 Ft/3 óra (visszatérőknek -10% kedvezmény)
Gyermekek 7-14 éves korig, 14 év felett a felnőtt foglalkozásra várjuk az érdeklődőket.

Anyáknapi scrapbook workshop

2017. április 23. 10-12.

Mivel lepnéd meg igazán édesanyádat? Nekünk van egy jó ötletünk! Készíts neki névre szóló albumot a közös fényképeitekkel! Biztosan nagyon boldog lesz! Mi pedig megvendégelünk egy finom sütivel és üdítővel.

Gyereknapi scrapbook workshop

2017. május 28. 10-12.

Játssz, alkoss, légy kreatív! Készíts tuti albumot legkedvesebb fényképeidből, emlékeidből! Vidám hangulattal, sok-sok ötlettel, meglepi ajándékkal várunk Benneteket és kis barátaitokat ezen a workshopon!

Emlékmozaik-műhely

Emlékszel a legjobb szülinapi zsúrodra, vagy amikor nyertél egy versenyen? Ugye, milyen jó lenne évek múlva is átérezni ezeknek a pillanatoknak az örömét? Az izgalmas és nagyon népszerű scrapbook technikával utánozhatatlan képeket készthetsz kedvenc fotóidból. Rendezd őket egyedi albumba, vagy faliképként díszítsd velük a szobádat. Várunk emlékmozaik-készítő műhelyünkben!

„Nagyszerű programok, remek hangulat, kreatív ötletek, szakértelem. Egyszerűen remek, mindenkinek ajánlom!”

Zsuzsa

„SZUPER HELY!”

Andi

„Nagyon jó volt a tanfolyam, nagyon sok mindent tanultam! Köszönöm szépen!”

Judit