MOZGÁSSTÚDIÓ

Jóga Melindával

Csütörtök 18.00-19.30
8 alkalmas bérlet: 12.800 Ft
4 alkalmas bérlet: 6.800 Ft
1 alkalom: 1.800 Ft

Az első alkalmon résztvevők kapnak ajándékba egy 10%-os kupont, amelyet bármikor felhasználhatnak.

AKCIÓK (visszavonásig érvényesek)
Új vendég akció:
Kedvezmény már az első alkalommal! *** Az első alkalmat 30%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Továbbá az első 8 alkalmas bérlet megvásárlásához pedig 20% kedvezményt kapsz.
Hozd magaddal barátodat/barátnődet is a kedvezményért! *** Bérleted (4-8 alkalmas) mellé 1 ingyenes alkalmat kapsz pluszba, ha hozol magaddal egy új vendéget.
Régi vendégeknek is van kedvezmény!
Válts új bérletet még az érvényes bérleted lejárata előtt, és 500 forinttal olcsóbb az új bérleted!

Hatha Jóga Szandival

 

Hétfő 17.30-19.00 5 alkalmas bérlet: 9000 Ft, 1 alkalom: 2000 Ft

 Szakadj ki a hétköznapokból és állj meg egy percre, végy egy mély levegőt és engedj el mindent. 

Tarts velem hétfőnként 17:30-19:00ig és éld át a hatha jóga pozitív hatásait a testre és lélekre. Itt semmibe nem kell beleerőltetned magadés senkinél nem kell jobbnak lenned. Csak figyelj a légzésre és légy jelen. Bándó Szandi: +36 30 1833308

 

 

 

Hatha Jóga Mónival

Júliusban és augusztusban szünet!

 

Szerda 19.00-20.30

Szakítsd meg a heti pörgést, kapcsolódj saját ritmusodhoz a jóga által! Szerda esténként egy testet-lelket meg- és átmozgató, a légzés ritmusával együtt áramló utazásra invitállak! Az utazás során meg meg állunk, megfigyeljük a változásokat a testben, légzésben, gondolati mintákban, így jutunk a durva fizikai világból a finomabb szintekig tematikus ászana szekvenciák, légző -és finomtesti gyakorlatok, és a relaxáció segítségével. Minden alkalom más, de mindig Rólad szól. Gyere tapasztalni, jelen lenni, ki- és bekapcsolódni!

Árak: 2.200,-/alkalom, 10.000,-/5 alkalmas bérlet Molnár Móni hatha jógaoktató 30/2213179

 

 

Gerinc ébresztő Jóga Mónival

Júliusban és augusztusban szünet!

 

Szerda 9.00-10.00

Ezen a foglalkozáson a gerinc áll a fókuszban, a stabilitásunkat és egyben rugalmasságunkat is biztosító tartószerkezet.
Az óra lassabb áramlású, van idő felébredni és megérkezni, kapcsolódni és megérezni a test üzeneteit.

Árak:
1,800,- /alkalom, 9.000,-/5 alkalmas bérlet

Molnár Móni
hatha jógaoktató
30/2213179

 

 

 

Kismama jóga

Hétfő 18.00-19.30h

Várandós vagy, és már évek óta jógázol? Vagy csak a kismamás oldalak hatására vágnál bele? Akármelyik tábort erősíted is, a kismama jóga gyakorlása mindenképpen előnyödre válik.

Sokan csak akkor kezdenek el (kismama) jógára járni, amikor már a szülési szabadságukat töltik. Ha ez a helyzet, és előtte nem nagyon jógáztál, még mindig profitálhatsz a kismama órákból. Ha azonban tapasztaltabb jógagyakorló vagy, már biztosan megtanultad olvasni és értelmezni a tested jelzéseit, üzeneteit, továbbra is figyeld ezeket a jeleket, és még fokozottabban ügyelj a határokra! Így egészen a várandósság végéig élvezheted a jóga pozitív hatásait, főleg, ha eddig is azt tapasztaltad, hogy még a tipikus kismamás mozgásszervi panaszokban is segítségedre volt. A kritikus időszak után, a 14. héttől már bátran elkezdheted! Vágj bele, ha szeretnél egy kicsit ellazulni, lelassulni, felkészíteni a csípőt, a gátizmokat a nagy napra, a hajlékonyságot, mozgástartományt növelni, egy kicsit a régi önmagadnak lenni, és nem utolsósorban kapcsolódni a többi kismamával, a “sorstársakkal”.

A kismamajóga nemcsak a várandóság fizikai nehézségeinek feloldásában segít, de mentálisan is felkészít az előttünk álló “útra”.. Ragaszkodj ahhoz a típusú gyakorláshoz, ami a legjobb hatással van a folyamatosan változó testedre és a szépen növekvő babára, és használd ki, élvezd minden előnyét, amit nyújtani tud!  Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni a magyar néptánc világával! Teljesen kezdők és újrakezdők jelentkezését is várjuk!

Jelentkezés:

Jelentkezés: renijoga@gmail.com

JÉ Játék! Cirkusz!

 

Nyáron szünet! Első óra szerptemberben!

 

Szerda 16.30-18,00h

Jé! JátékCirkusz egy kiscsoportos cirkusz-élménypedagógiai műhely bármely életkornak. Felszabadító játék egy biztonságos térben az önismeret, a közösségi élmények és a fejlődés szolgálatában.
Pedagógiánk alapja a kihívások játékos keretek közé helyezése, a mozgás közbeni tanulás és a jelenlét élményének átélése.
Zsonglőrködés mellett akrobatikával, barkácsolással, bohócjátékkal, bábozással, színpadi technikákkal és persze kreatív történetmeséléssel tesszük teljessé a közös élményt.
Angolul és magyarul is játszunk!

 

Játékmesterek:
Hauer Szilvia – pszichológus
Hódi Csilla – közösségi művész
Kerpely Adél – képzőművész

Havi bérlet: 7.500 Ft
Egy alkalom: 2.500 Ft

A csoport nyitott, folyamatosan lehet csatlakozni.

 
Jelentkezés:
Hódi Csilla : hodcsilla@gmail.com