JÁTSZÓCSOPORTOK, GYEREKFOGLALKOZÁSOK

Baba-Mama és Babahordozó Klub

Klub alkalmak: páros péntek 10:00 – 12:00 • Belépő: 500 Ft/család/alkalom

Személyes találkozóinkra várunk sok szeretettel minden helyi és nem helyi anyukát is, babájával vagy gyermekével. Alapvető témáink a 0-3 éves korosztály és mamáik mindennapjait járják körül. Kiemelt témánk a helyes babahordozás, ezért minden alkalommal van hordozási tanácsadó is a klubban. Hordozóeszköz- illetve könyvkölcsönzésre is van lehetőség. Részletek és aktualitások a facebook csoportunkban: Albertfalvi Baba-Mama és Babahordozó Klub.

Jé! JátékCirkusz a Budai Alkotóműhelyben

(Scroll down for English)
 
Tessék, csak tessék!
A híres Jé! JátékCirkusz heti rendszerességű cirkuszfoglalkozásai február 21-én szerdán indulnak a Budai Alkotóműhelyben! Várjuk kedves társulati tagjainkat, elsősorban a 7-12 éves korosztályból.
 
Az első alkalommal sok mozgás és játék közben a (zsonglőr) labdák sokféle felhasználhatóságát fedezzük fel. Sőt még el is készítjük saját labdáinkat! Közös gyakorlást követően, háziperformanszokat mutatunk be! Egy alkalom 90 perc hosszú.
 
A Jé! JátékCirkusz egy kiscsoportos cirkusz-élménypedagógiai műhely bármely életkornak! Felszabadító játék egy biztonságos térben az önismeret, a közösségi élmények és a fejlődés szolgálatában. Zsonglőrködés mellett akrobatikával, barkácsolással, bohócjátékkal, bábozással, színpadi technikákkal és persze kreatív történetmeséléssel tesszük teljessé a közös élményt. Angolul és magyarul is játszunk!
 
Játékmesterek:
Hauer Szilvia – pszichológus
Hódi Csilla – közösségi művész
Kerpely Adél – képzőművész
 
Havi bérlet: 7.500 Ft
Egy alkalom: 2.500 Ft
 
Jelentkezz: +36 30 947 20 55
Kérdezz minket bátran https://www.facebook.com/cirkuszjatszoter/
 
The famous Jééé! Circus workshop opens its doors on February 21st at the Budai Alkotóműhely. All kids between the age of 7-12 are invited!
 
On the first day we will make our own juggling balls using rice and balloons.
 
animators:
Szilvia Hauer – psichologist
Csilla Hódi – animator
Adél Kerpely – visual artist
 
Register at jejatekcirkusz@gmail.com
https://www.facebook.com/cirkuszjatszoter/
monthly ticket: 7.500 Ft
1 workshop: 2.500 Ft