Budai Alkotóműhely varrós, rajzolós alkotó blogja

Páli Szilvia vagyok,szeretek varrni, rajzolni, alkotni, tanítani, emberekkel foglalkozni. Szeretném megosztani veletek a Budai Alkotóműhely mindennapjait, alkotásokat, ötleteket, tippeket, számos kreatív területen!
Inspirálódj, töltődj, tarts velem!

A tábor, amire a lányod minden osztálytársnője irigykedni fog

Jön a nyár, közeledik a tábor szezon. A kínálat bőséges, választani pedig nehéz, és nem csak a pénztárcánk miatt. A mai gyerekek már sokkal élményközpontúbbak, mint mi voltunk, nekik jóval több kell, mint egy pancsolós, labdázós hely, ahol fára is lehet mászni.
Szerencsére egyre többen éreznek rá a táboroztatás ízére, így a gyerekek kiszabadulhatnak a gyerekmegőrző-sport-kézműves Bermuda háromszög nyújtotta  unalomkörből.

A varró-, rajz- és mozgásfoglalkozásoknak otthont adó Budai Alkotóműhelyben szinte egész nyáron tombol majd a divatőrület. Az egyedi ruhák és kiegészítők iránt érd
eklődő lányok, vagy épp újhullámos fiúk, több tematikájú divattervező-varró táborból választhatnak, ahol nem csak a varrás elméletét és gyakorlatát sajátíthatják el, de például az anyagok újrahasznosításáról is fontos és érdekes ismereteket szerezhetnek. Augusztus végén pedig a rajzé lesz a főszerep, mégpedig igen izgalmas módon: a 4 napos program alatt igazi világjárásban lehet része az alkotni vágyó csemetéknek.
A  Budai Alkotóműhely csapata fontosnak tartja, hogy a nyár valóban maradandó élményeket adjon a gyerekeknek a nyár egyik legmenőbb táborában.
Gyere és tarts velünk, íme pár vélemény az elmúlt évekből:
“Szerintem  a tábor nagyon jó volt. Sokat varrtunk, kézműveskedtünk. megtanultuk használni  a varrógépet, Ebéd után pedig elmentünk a

játszóra. Jó barátságokat is kötöttem. Nagyon jól
éreztem magamat.”
Julcsi 9 éves
“10 éves vagyok és 2007-ben születtem és iszonyúan tetszett kár hogy vége, mert nagyon fantasztikus volt! Köszönöm Szilvi! Nagyon Nagyon kössz!”
Zelma 10 éves

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.